top of page

КОНСЕРВНЕ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНЕ ВИРОБНИЦТВО
№2 2023 р.

Костенко, Є.Є. Моніторинг нітратів і заходи щодо їх зменшення у рослинній продукції/ Є.Є.

Костенко, В.Д. Ганчук, О.М. Бутенко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. - С. 243-252.

- Бібліогр. в кінці ст.


Сімахіна, Г.О. Стан і перспективи розвитку вітчизняного ринку заморожених плодово-

ягідних напівфабрикатів / Г.О. Сімахіна, С.В. Камінська //Наукові праці НУХТ. - 2020. -

Т.26, №3. - С. 234-242. - Бібліогр. в кінці ст.


Технологія кетчупу, збагаченого селеном/ В.Г. Применко, А.О. Геліх, М.П. Головко, Т.М.

Головко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №5. - С. 138-148. - Бібліогр. в кінці ст.


Точкова, О.В. Вплив ксантану на структурно-в'язкісні характеристики плодово-овочевого

пюре / О.В. Точкова, І.О. Баклан, О.С. Бессараб //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №4. -

С. 148-162. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page