top of page

КОНСЕРВНЕ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2024 р.

Сімахіна, Г.О.  Комбінова ресурсоефективна технологія заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів/ Г.О. Сімахіна, О.В. Кочубей-Литвиненко //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №5. -  С. 143-156. - Бібліогр. в кінці ст.

Сімахіна, Г.О.  Контроль мікробіологічної безпеки продукції ресурсоефективних низькотемпературних технологій/ Г.О. Сімахіна, С.В. Камінська //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №4. -  С. 126-136. - Бібліогр. в кінці ст.

Махинько, Л.В.  Дослідження використання пряно-ароматичної сировини у виробництві продуктів високотемпературної коекструзії та її впливу на процес зберігання/ Л.В. Махинько, В.М. Ковбаса //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №5. -  С. 122-132. - Бібліогр. в кінці ст.

Удосконалення способу виготовлення функціонального напівфабрикату і кексів на його основі/ О.Є. Загорулько, А.М. Загорулько, В.М. Михайлов, К.Р. Касабова //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №5. -  С. 111-121. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page