top of page
Інгредієнти
борошно – 500 г;
будь-який кисломолочний продукт або вода – 400 г;
сіль – 1 ч. л;
сода – 1 ч. л
Кроки
Насипати в миску борошно, сіль і соду. Добре розмішати, щоб сода розійшлася по борошну. Залити кисломолочним продуктом. Якщо немає, то беріть воду + оцет, щоб погасити соду. Суміш просто перемішуєте, доки борошно просочиться рідиною, треба 1–2 хвилини. Викладіть масу на посипаний борошном стіл і зробіть плаский чотирикутник, відтак складіть його конвертиком і заокругліть. Заміс закінчено. Взяти деко з пергаментом, змастити олією. Пекти 40–45 хвилин за 200 °C.
bottom of page