top of page
Інгредієнти
2 стейка сьомги, 300 г спаржі, 1 склянка натурального йогурту або сметани, 1 ст.л. гірчиці, 30 г вершкового масла, сік лимона, 2—3 зубчики часнику, сіль і перець.
Кроки
Спаржу добре промиємо, посолимо й поперчимо. Посолимо сьомгу, збризнемо лимонним соком, часник поріжемо на дрібні шматочки і вставимо в стейки. Залишимо на 10—15 хвилин. Загорнемо стейки в фольгу, поставимо в розігріту духовку на 45—50 хвилин за температури 180 градусів. Йогурт виллємо в каструлю, підігріємо. Потім додаємо, сіль, перець і гірчицю, весь час помішуючи. Суміш не повинна закипіти. Змішаємо з вершковим маслом. Викладемо рибу на тарілку, поллємо зверху соусом і поруч викладемо спаржу.
bottom of page