top of page
Інгредієнти
150 г пастоподібного сиру; 150 г йогурту; 50 г цукру; 40 г желатину; 50 мл охолодженої кип’яченої води; 200 г полуниці; 50 г пакетованого полуничного желе.
Кроки
Желатин замочують в 50 мл холодної води, залишають до набрякання, нагрівають до розчинення гранул на слабкому вогні. Окремо змішують йогурт і цукор. Залишають на 10 хвилин до повного розчинення кристалів. У йогуртову масу кладуть сир і збивають міксером. Потроху вводять желатин. Готову основу виливають у форму для кексів і прибирають в прохолодне місце до застигання желе. Полуницю миють, нарізають і викладають на сирний десерт. Желе з пакета розводять в гарячій воді згідно з інструкцією. Отриманою масою заливають ягоди. Перед подачею десерт тримають в холодильнику ще 3 години.
bottom of page