top of page

Дієтичний гарбузовий суп

Інгредієнти

Інгредієнти:

500 г гарбуза

1-2 моркви

1 томат

1 цибулина

1 зубчик часнику

100 г селери

1-2 ст. л рослинної олії


Кроки

Кроки:

  1. Нарізаємо селеру і томат дрібними шматочками, а гарбуз - кубиками. Нагріваємо в сковороді 1 ст. л масла з невеликою кількістю води, засипаємо туди овочі. Тушкуємо 20 хвилин.

  2. Дрібно ріжемо цибулю, часник і моркву, обсмажуємо до золотистої скоринки. Можемо додати улюблені трави або трохи солі.

  3. Змішуємо всі овочі, додаємо бульйон, в якому тушкувалися томати з гарбузом і збиваємо все блендером. Якщо вийшло дуже густо, додаємо трохи води. Солимо.

  4. Томити на невеликому вогні кілька хвилин.

bottom of page