Інгредієнти
Інгредієнти
Масло вершкове — 70 г.
Яйце — 2 шт.
Цукор — 100 г.
Сметана — 2 ст.л.
Борошно
Розпушувач— 2 ч.л.
Родзинки
Цукати
Ванільний цукор — 1 пакетик
Кроки
Кроки
Збийте цукор і масло, додайте почергово яйця, сметану та ваніль. Поступово введіть у тісто борошно. Для початку візьміть 100 г борошна, а потім додавайте за необхідністю, щоб досягти консистенції густої сметани. На завершення додайте родзинки та цукати, попередньо розпарені та обвалені у борошні. Форму для випікання великоднього баранчика змажте маслом і наповніть тістом. Якщо немає форми можна спробувати залити тісто у кондитерський мішок і надати йому обрисів баранчика. Випікайте у духовці, розігрітій до 200 градусів 25-30 хвилин. Перевіряйте готовність випічки за допомогою шпажки. Охолодіть готового великоднього баранчика й прикрасьте глазур'ю або шоколадом.