7 квіт. 2024 р.
Кондитерська Candy Buffet виготовляє у Києві шоколадні цукерки-квіти.
Цукерки роблять вручну та фарбують натуральним какао-маслом із французькими барвниками.
“Ми використовуємо елітний бельгійський шоколад різних видів: чорний, білий, молочний, рубі”, – говорять засновниці бренду Юлія і Дарина.
Вони розповідають, що створили сет “Квіти України”, аби відобразити українську квітучість. Він містить шість смаків:
Ромашка : лимонний мармелад та ромашковий ганаш з білого шоколаду
роза: малиновий мармелад та ганаш з розою із шоколаду Ruby 47,3%
фіалка: ганаш з фіалковим лікером та крустілант з пудрою смородини
лаванда: лавандовий ганаш з молочного шоколаду
мак: крустілант з насінням мака, праліне кешʼю та пудрою йогурту
бузина: ганаш з лікером квітки бузини та мигдалевим праліне
Тонкий шоколадний корпус цукерки виготовляють із шоколаду за традиційною технологією. Та наповнюють різноманітними начинками.
Всередині цукерок може бути поєднання абсолютно різних начинок – із мармеладу, ганашу, маршмелоу, фісташок, кокосу, маракуї, липи та м’яти тощо.
Candy Buffet міксує шоколад навіть з алкоголем, спіруліною, рожевим перцем, зеленою гречкою та овочами, наприклад, буряком та чорною морквою.
Термін придатності цукерок – 45 діб.