top of page

Кондитерська у Києві створює десерти із буряком і зеленою гречкою

7 квіт. 2024 р.

Кондитерська Candy Buffet виготовляє у Києві шоколадні цукерки-квіти.

Цукерки роблять вручну та фарбують натуральним какао-маслом із французькими барвниками.

“Ми використовуємо елітний бельгійський шоколад різних видів: чорний, білий, молочний, рубі”, – говорять засновниці бренду Юлія і Дарина.

Вони розповідають, що створили сет “Квіти України”, аби відобразити українську квітучість. Він містить шість смаків:


Ромашка : лимонний мармелад та ромашковий ганаш з білого шоколаду

роза:          малиновий мармелад та ганаш з розою із шоколаду Ruby 47,3%

фіалка:      ганаш з фіалковим лікером та крустілант з пудрою смородини

лаванда:    лавандовий ганаш з молочного шоколаду

мак:           крустілант з насінням мака, праліне кешʼю та пудрою йогурту

бузина:      ганаш з лікером квітки бузини та мигдалевим праліне


Тонкий шоколадний корпус цукерки виготовляють із шоколаду за традиційною технологією. Та наповнюють різноманітними начинками. 

Всередині цукерок може бути поєднання абсолютно різних начинок – із мармеладу, ганашу, маршмелоу, фісташок, кокосу, маракуї, липи та м’яти тощо. 

Candy Buffet міксує шоколад навіть з алкоголем, спіруліною, рожевим перцем, зеленою гречкою та овочами, наприклад, буряком та чорною морквою.

Термін придатності цукерок – 45 діб.

https://newfood.media/2024/03/12/kondyterska-u-kyievi-stvoriuie-deserty-iz-buriakom-i-zelenoiu-hrechkoiu/



bottom of page