top of page

Закарпатські рогалики кіфлики — різдвяна випічка, яка поверне тебе у дитинство

30 груд. 2023 р.

Без ванільних кіфликів ми не можемо уявити різдвяні свята! Солодкі та розсипчасті рогалики, здатні за лічені секунди повернути нас у дитинство.

Ванільні рогалики кіфлики — ідеальне печиво для різдвяних свят. Воно смачне, ароматне, а при правильному зберіганні залишається свіжим і хрустким протягом кількох днів. Пропонуємо тобі найкращий рецепт кіфликів, завдяки яким твій дім буде пахнути ваніллю, а сусіди проситимуть рецепт!


Рецепт кіфликів на Різдво


Інгредієнти:

250 г борошна

210 г вершкового масла

100 г мелених волоських горіхів

70 г цукру

1 пакетик ванільного цукру

цукрова пудра для декору

Приготування:

Заміси тісто з борошна, волоських горіхів, цукру, ванільного цукру та вершкового масла.

Сформуй кулю і дай їй охолонути в холодильнику щонайменше пів години.

Сформуй з тіста рогалики (дивися, як це зробити, на відео нижче) та виклади на деко, застелене папером для випічки.

До цукрової пудри, в якій ти обвалюватимеш випечені кіфлики, додай ванільний цукор.

Випікай кіфлики за температури 170 градусів 8-10 хвилин, а потім обваляй їх, поки вони гарячі, в суміші ванільного цукру і цукрової пудри.

https://lux.fm/yak-pidgotuvatis-do-rizdvyano-novorichnih-svyat-za-godinu-diyevij-lajfhak_n139375


bottom of page