(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №3 2018 р.

Дубова, Г.Є.Дослідження факторів розвитку ароматизації харчових продуктів/ Г.Є. Дубова, Б.В. Єгоров, А.Т. Безусов, В.І. Воскобойник //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). -  С. 17-24. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

Ткаченко, Н.А. Обгрунтування параметрів зберігання напою кисломолочного дитячого харчування "Біолакт"/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, А.С. Авершина, Ю.С. Українцева //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). -  С. 99-110. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Погожих, М.І. Вивчення закономірностей розподілення порошкоподібних дієтичних добавок  у складі харчових продуктів грубодисперсного типу/ М.І. Погожих, Т.М. Головко, А.О. Пак, О.Г. Дьяков //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). -  С. 72-80. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Гришова, І.Ю. Органічне виробництво у контексті забезпечення екологічної безпеки продукції харчової промисловості/ І.Ю. Гришова, О.В. Ніколюк, Т.Л. Шестаковська //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). -  С. 103-112. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Пасхавер, Б.Й. Продовольче самозабезпечення населення України/ Б.Й. Пасхавер //Економіка АПК. - 2018. - №1 (січень). -  С. 5-10. - Бібліогр. в кінці ст.

            Польза кисломолочных продуктов. Диетологи рекомендуют к употреблению //Мир продуктов. - 2018. - №1 (февраль). -  С. 22.

            Відповідальність, можливість, контроль. Нове харчове законодавство: [щодо відповідності харчових продуктів з європейськими стандартами безпечності] //Мир продуктов. - 2018. - №1 (февраль). -  С. 28-30.

                                

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)