(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Огляд періодичних видань №2 2021

Тітлова, Ольга        Сенсорний аналіз який він є/ Ольга Тітлова //Напої. Технології та Інновації. - 2021. - №1, лютий-березень. -  С. 16-17.

Кравченко, Лилия Здоровые дети - будущее страны. Программа "Школьное питание"/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 37-39.

На первом месте - безопасность! Высококачественные газовые смеси от национального производителя //Мир упаковки. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 32-33.

Марценюк, О.С.      Емульгування в апаратах з регулярними перфорованими насадками/ О.С. Марценюк //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. -  С. 154-162. - Бібліогр. в кінці ст.

Белінська, К.О.       Дослідження змін сухих молочних сумішей для дитячого харчування в процесі їх зберігання/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. -  С. 212-217. - Бібліогр. в кінці ст.

ВООЗ розробила керівництво для харчових підприємств в умовах поширення коронавірусу //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 16.

Підприємців зобов'язали декларувати зміни роздрібних цін на соціальні продукти //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 16.

Тренды вегетарианства и веганства //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 22.

Nestle починає продажі в Україні продуктів з рослинного м'яса //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. -  С. 2.

Імбир як спеція в харчуванні з багатогранними лікувально-профілактичними властивостями: перспективи застосування в сучасних умовах (Огляд літератури)/ О.І. Волошин, Л.І. Власик, Л.О. Волошина, Н.А. Айнуссі //Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2020. - №2.-  С. 96-109. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текс паралел. англ. мовою

Екстракти спецій та прянощі від Бісмак //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 11.

Андреєва, Ольга     Швидко та смачно з ароматизаторами Symrise/ Ольга Андреєва //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 13.

Новий рівень продуктів з інноваційними інгредієнтами компанії "Укр-спеції" //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 14.

Середняк, Д.П. Дезінфекція харчових підприємств як метод запобігання розповсюдження вірусної інфекції COVID-19/ Д.П. Середняк //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 33.

Виробнича гігієна понад усе //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 36.

Майбутнє зараз. Четверта хвиля змін - Індустрія 4.0 //М'ясні технології. - 2021. - №3. -  С. 18-19.

Белінська, К.О. Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 170-180. - Бібліогр. в кінці ст.

 

 

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)