(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №1 2018 р.

Вперед, к чистоте! Химические и дезинфицирующие средства в пищевой промышленности //Мир продуктов. - 2017. - №3 (май). -  С. 6.

            Что такое IFFIP 2017?: [Международный форум пищевой промышленности и упаковки 2017] //Мир продуктов. - 2017. - №3 (май). -  С. 50-51.

            Со страстью к инновациям. Ингредиенты для пищевой промышленности //Молочная индустрия. - 2017. - №4. -  С. 19. 

            Вчені знайшли спосіб створювати їжу з електрики: [цікаві факти] //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 22.

Козонова, Ю.О. Порівняння якісного мікронутрієнтного складу раціонів харчування хворих на цукровий діабет ІІ типу та здорових осіб/ Ю.О. Козонова, Л.М. Тележенко, Н.О. Ставнича //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). -  С. 3-9. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою           

Крутовий, Ж. А. Математичні аспекти проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії/ Ж. А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). -  С. 10-16. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою        

Тележенко, Л.М. Солодкі страви з підвищеною харчовою цінністю в харчуванні працівників на промислових підприємствах/ Л.М. Тележенко, Ю.Г. Калугіна //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). -  С. 26-31. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)