(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №15 2017 р.

Инновации на Всеукраинской неделе пищевых технологий //Напитки. Технологии и Инновации. - 2017. - №5-6 (октябрь/ноябрь). -  С. 82-83.

 Чим живе українська харчова індустрія //М'ясна індустрія. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 24-25. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик"

Шибунько, С. Створення нових смаків на вітчизняній ароматиці/ С. Шибунько //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 13. – Спеціаліз.  вид. до гакз. "Харчовик"

Синицина, Е. Бизнес на ароматных корках и упругих мякишах. По тогам 20-й юбилейной Международной выставки продуктов питания и напитков WoldFood Ukraine/ Е. Синицина //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2017. - №10 (декабрь). -  С. 18.

Рябчун, В.К. Тритикале як цінна харчова культура/ В.К. Рябчун, С.В. Чернобай, Т.Б. Капустіна //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2017. - №10 (декабрь). -  С. 32-34. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Добавил: CNTB, 19.02.2018, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)