(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання) №3 2019

Разговор о торговле продовольствием //Агро перспектива. - 2018. - №9-10. -  С. 34-37.

Зевду, Мулугета Пневматическая транспортировка и безопасность пищевой продукции/ Мулугета Зевду //Хранение и переработка зерна. - 2018. - №12, декабрь. -  С. 46-50.

Тихонюк, А.В. Особливості сертифікації приладів контролю борошна та цукру-піску відповідно до вимог міжнародних стандартів/ А.В. Тихонюк, А.В. Ковальчук, Т.В. Вознюк, Л.І. Дадеко //Хранение и переработка зерна. - 2018. - №12, декабрь. -  С. 50-52. - Бібліогр. в кінці ст.

Dukhnytskyi, B.V. Self-sufficiency of the Ukrainian domestic food market/ B.V. Dukhnytskyi //Економіка АПК. - 2018. - №12, грудень. -  С. 25-30. - Бібліогр. в кінці ст. - Духницкий Б.В. Самообеспеченность внутреннего продовольственного рынка Украины

Натуральная гармония вкуса. Натуральный экстракт стевии ТМ Green Leaf //Мир продуктов. - 2019. - №6, декабрь. -  С. 2-3.

Мелешко, К. Володимир Лапа, Держспоживслужба: "Фітосанітарні процедури в Україні адаптуються до норм ЄС"/ К. Мелешко //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018-1019. - №6-1, грудень/січень. -  С. 12-15.

Добавил: CNTB, 19.08.2019, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)