(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання) №2 2019

 

Кириленко, І.Г.  Основні тенденції розвитку світового продовольчого ринку та виробництво продовольства в Україні/ І.Г. Кириленко, В.Є. Івченко, В.В. Дем'янчук //Економіка АПК. - 2018. - №9 (вересень). -  С. 34-44. - Бібліогр. в кінці ст.

Хрип'юк, В.І.  Харчова промисловість України: ретроспективний аналіз та сучасні проблеми розвитку/ В.І. Хрип'юк //Економіка АПК. - 2018. - №9 (вересень). -  С. 77-86. - Бібліогр. в кінці ст.

 До кінця 2019 року обов'язкове впровадження системи НАССР //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №5 (жовтень). -  С. 5.

Реагентне очищення стічних вод підприємств переробної промисловості / М.С. Мальований, Г.В. Крусір, О.Я. Голодовська, А.Ю. Масікевич //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. -  С. 109-116. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Новини законодавства: [щодо форми знака (бренда), вдосконалення правил фітосанітарного контролю та маркування органічної продукції] //Мясной бизнес. - 2018. - №7 (август). -  С. 8-9. - ДНТБ

Робертс, Эд   Решение проблемы пищевых отходов: сокращение потерь в европейской розничной торговле/ Эд Робертс //Мясной бизнес. - 2018. - №7 (август). -  С. 36-37. - ДНТБ

                                

 

Добавил: CNTB, 01.02.2019, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)