(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному/ Г.І. Волощук та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 254-263. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ...

Категорія: Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 03.04.2020

Пропозиції до використання замкнутих енргоматеріальних контурів/ А.І. Соколенко, К.В.Васильківський, О.І. Степанець, М.І. Юхно //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 131-141. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Использование эко-упаковки в производстве продуктов питания - "экологический миф" или дополнительный источник прибыли? //Мясной бизнес. - 2019. - №3 (март). -  С. 39-40. - ДНТБ...

Бут, О. Сложил - сэкономил. Складные пластиковые ящики для пищевых продуктов/ О. Бут //Мир упаковки. - 2019. - №2 (апрель). -  С. 20-21.

Макаренко, В. Кури - їм, рибу - нам: [експорт харчової продукції]/ В. Макаренко //Агро перспектива. - 2019. - №3. -  С. 32-34....

Новая эра вкусовых инноваций: [использование искусственного интеллекта] //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). -  С. 46. - ІПДОНУХТ

Гук, П. Як інформувати про продукт: [коментарі до закону про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів]/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №3 (апрель). -  С. 8-9. - ІПДОНУХТ...

Сичевський, М.П. Глобальна продовольча безпека та місце України в її досягненні/ М.П. Сичевський //Економіка АПК. - 2019. - №1, січень. -  С. 6-17. - Бібліогр. в кінці ст.

Мелешко, К. TOMRA Food: найбільша амбіція - скоротити харчові відходи. Новітні технології сортування збільшують ріст виробництва продуктів/ К. Мелешко //Ягідник. - 2019. - №1, лютий. -  С. 86-88....

Разговор о торговле продовольствием //Агро перспектива. - 2018. - №9-10. -  С. 34-37.

Зевду, Мулугета Пневматическая транспортировка и безопасность пищевой продукции/ Мулугета Зевду //Хранение и переработка зерна. - 2018. - №12, декабрь. -  С. 46-50....

Кредисов, В. Потребитель выбирает натуральное!: [ингредиенты]/ В. Кредисов //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). -  С. 19.

День працівників харчової промисловості //Цукор України. - 2018. - №4. -  С. 6-9....

Омецинський, В. Харчові добавки: порошок чорної смородини/ В. Омецинський //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. -  С. 10. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Андреєва, О. Будуємо разом а ароматизаторами від "Symrise"/ О. Андреєва//Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. -  С. 10. - С.12 - Спец. вид. до газ. "Харчовик"...

Модернізація виробництва згідно принципів НАССР. Комплексні рішення для харчових підприємств //Мир упаковки. - 2017. - №5 (октябрь). -  С. 16-17.

Потворова, Н. Оснащение лаборатории на практике и в теории: [оснащение лабораторий пищевых предприятий]/ Н. Потворова //Молочная индустрия. - 2017. - №4. -  С. 26-27.

Бут, О. Тренды формируют вызовы. Глодальные тренды на украинском рынке пищевых продуктов/ О. Бут //Мир продуктов. - 2018. - №2 (апрель). -  С. 48-49.

Робертс, Эд Сокращение потерь в европейской розничной торговле. Решение проблемы пищевых отходов/ Эд Робертс //Мир продуктов. - 2018. - №2 (апрель). -  С. 50-51.

Набрав чинності закон, який виводить систему держконтролю за харчовою продукцією на якісно новий рівень //Цукрова галузь. - 2018. - №4 (квітень). -  С. 10-12.. - ІПДОНУХТ

Шубіна, Г. Запитуйте - відповідаємо: [роз'яснення щодо НАССР]/ Г. Шубіна //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2018. - №4 (май). -  С. 10-12. - ІПДОНУХТ

Мостовая, И. Как проводятся проверки по НАССР: к чему готовится?/ И. Мостовая //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2018. - №4 (май). -  С. 14-15. - ІПДОНУХТ