(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №4 2018 р.

ДСТУ ISO 22000:2007

            Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, ITD)/ В. Голодняк, О. Дорофєєва, Г. Миронюк та ін.; Український науково-дослідний інститут олій та жирів, ДП "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизаці, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів (Укрметстандарт). - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-08-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 30 с: табл. - (Національний стандарт України)

ДСТУ - П  ISO/TS 22003:2009

            Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що здійснюють аудит та сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів (ISO/TS  22003:2001, IDT)/ В. Голодняк, О. Гуртовий, О. Дорофєєва та ін.; УНДІ олій та жирів, ТК "Олії, жири та продукти їх переробки", ДП "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів" (Укрметртестстандарт", ДП "Кримстандартметрологія" (ТК стандартизації "Системи керування якістю, довкілля та безпечністю харчових продуктів". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2010. - 13 с. - (Національний стандарт України)

ДСТУ-Н ISO/TS 22004:2009

            Системи управління безпечністю харчових продуктів. Настанова щодо застосування ISO 22000:2005  ( ISO/TS 22004:2005, IDT)/ В. Голодняк, О. Гуртовий, О. Дорофєєва та ін.; Український науково-дослідний інститут олій та жирів , ДП " Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів" (Укрметртестстандарт), ДП "Кримстандартметрологія". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2010. - 13 с. - (Настанова)

ДСТУ 4886.10:2007

            Сіль кухонна. Визначення вмісту брому/ В. Касьяненко, Т. Матвєєва, Л. Лебідь; ТК "Вироби соляної промисловості", УкрНДІсіль. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.13); чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 6 с

 Зі збірки "Сіль кухонна"

ДСТУ 4886.12:2007

            Сіль кухонна. Визначення вмісту залізистосиньородистого калію/ В. Касьяненко, Т. Матвєєва, Л. Лебідь; ТК "Вироби соляної промисловості", УкрНДІсіль. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 7 с

 Зі збірки "Сіль кухонна"

ДСТУ  4886.9:2007

            Сіль кухонна. Визначення вмісту йоду/ В. Касьяненко, Т. Матвєєва, Л. Лебідь; ТК "Вироби соляної промисловості", УкрНДІсіль. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.12); чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 6 с

 Зі збірки "Сіль кухонна"

 

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Загальні питання харчової промисловості