(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ЛІТЕРАТУРИ та ДСТУ №1 2018 р.

663.5

Д 39

            Деякі ненормальності в роботі брагоректифікаційного відділення, їх причини та способи усунення: метод. посіб./ О.О. Осипенко, П.Л. Шиян, В.В. Сосницький и др; НУХТ, ІПДО. - К.: ІПДО НУХТ, 2003. - 26 с. - Бібліогр.: с. 25

                                 В методичному посібнику наведено деякі ненормальності, які зустрічаються при експлуатації брагоректифікаційних установок непрямої дії, що виробляють ректифікований етиловий спирт. Розглянуто можливі причини цих відхилень від норми, подано рекомендації щодо зменшення енергозатрат, втрат спирту і підвищення якості готового продукту.

 

Державні стандарти

 

ДСТУ 7457:2013

            Розчини водно-спиртові. Методи визначання вмісту етилового спирту/ С. Олійнічук, Г. Кизюн, О. Міщенко, Н. Кизюн; Технічний комітет стандартизації "Спиртогорілчані вироби, дріжджі", УкрНДІспиртбіопрод. - Вид.офіц. -  Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 3639 - 79); чинний від 2014-09-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 12 с: табл.. - (Національний стандарт України)

                                 ДСТУ 7901:2015

            Виробництво шампанського та вин ігристих. Вимоги щодо безпеки/ А. Авідзба, В. Бєляєв, О. Бобров и др.; Національний інститут винограду і вина "Магарач", Технічний комітет стандартизації "Продукція садів, виноградників і виноробна продукція". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2016-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 2016 с. - (Національний стандарт України)

ДСТУ 7940:2015

            Масло сивушне. Технічні умови/ С. Олійнічук, Г. Кизюн, О. Міщенко; Технічний комітет "Спиртогорілчані вироби, дріжджі", УкрНДІспиртбіопрод. - Вид. офіц. -  Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 17071-91); чинний від 2016-09-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 12 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.11

ДСТУ 7898:2015

            Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Метод визначення загальної мікробної забрудненості/ С. Олійнічук, Н. Процан, Л. Ткаченко; УкрНДІспиртбіопрод, . - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2016-07-01. - К.: УкрНДНЦ, 2016. - 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.14

            ДСТУ 7900: 2015

            Виробництво тихих вин. Вимоги щодо безпеки/ А. Авідзба, В. Бєляєв, О. Бобров, В. Виноградов; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач", Технічний комітет стандартизації  "Продукція садів, виноградників і виноробна продукція"(ТК 23). - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2016-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 22 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.21

 

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Виноробна промисловість