(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ПИВОВАРЕНА, БЕЗАЛКЛОГОЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ, ВОДА ПИТНА, МІНЕРАЛЬНІ ТА ЛІКУВАЛЬНІ ВОДИ №3 2018

Сухецкий, Е. Литературный паб "Крапка Кома": нестандартное сочетание и классические технологии/ Е. Сухецкий //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). -  С. 26-27.

Австрийские пивоварни Flecks - для неординарного крафтового пива //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). -  С. 28-31.

Возрождение старинных слобожанских традиций пивоварения на Харьковском дрожжевом заводе //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). -  С. 32-34.

Keep calm and brew with ferments: новые возможности в пивоварении и всегда высокое качество: [рынок дрожжей] //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). -  С.35-36.

Новейшие технологии розлива пива для крафтовых пивоварен: [оборудование GAI] //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). -  С. 38-42.

Добавил: CNTB, 26.07.2018, в категорию Пивоварена промисловість (огляд журнальних статей)