(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2020 р.

Ощипок, І.М. Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м'ясних виробів/ І.М. Ощипок //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 81-87. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

            Пакування під вакуумом як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього/ В.М. Пасічний, О.В. Храпачев, А.І. Маринін, Р.С. Святненко //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 88-94. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Федорова, Д.В. Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. Частина 2/ Д.В. Федорова //Харчова промисловість. - 2018. - №24. -  С. 15-22. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

            Дослідження впливу використання натуральних і штучних оболонок на мікробіологічну стабільність і вологовміст варених ковбасних виробів у процесі зберігання/ В.М. Пасічний, А.І. Маринін, Ю.В. Желуденко, С.П. Задкова //Харчова промисловість. - 2018. - №24. -  С. 49-54. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

            Дослідження властивостей сосисок подовженого терміну зберігання з включенням лейцину та хітозану/ Л.В. Пешук, О.Я. Горбач, І.Г. Радзієвська, Т.М. Іванова //Харчова промисловість. - 2018. - №24. -  С. 63-69. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

            Вплив застосування технології Sous Vide на різні види м'яса птиці/ В.М. Пасічний, Д.В. Гармаш, О.С. Рамік, Б.А. Кохан //Харчова промисловість. - 2018. - №24. -  С. 70-76. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

            Розробка рецептури варено-копченої ковбаси на основі м'яса мускусної качки / В.М. Пасічний, Н.В. Божко, В.І. Тищенко, Є.О. Котляр //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.4. -  С. 102-109. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

            Мікроструктурний аналіз фаршів м'ясних посічених напівфабрикатів з функціональними інгредієнтами/ М.З. Паска, Л.В. Баль-Прилипко, О.Б. Маслійчук, М.Г. Личук //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.4. -  С. 110-116. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Бурдо, О.Г.   Кінетика та енергетика зневоднення м'яса птиці в умовах вакууму та мікрохвильового поля/ О.Г. Бурдо, Н.М. Поварова, Л.А. Мельник //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.4. -  С. 117-127. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

            Ефективність використання комплексу тваринних білків в технології варених ковбасних виробів/ Л.В. Пещук, О.Я. Горбач, О.О. Галенко, Л.А. Вовк //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. -  С. 122-129. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Крижова, Ю.П.  Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру/ Ю.П. Крижова //Мясной бизнес. - 2018. - №9 (октябрь). -  С. 28-29. - Библиогр. в конце ст. - ДНТБ

Мостовая, И. Как правильно подготовить свиную шкуру для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы?/ И. Мостовая //Мясной бизнес. - 2018. - №9 (октябрь). -  С. 32-33. - ДНТБ

            Свойства мясной эмульсий //Мясной бизнес. - 2018. - №9 (октябрь). -  С. 36-37. - ДНТБ

Хвыля, С.И. Микроструктура МПМО спинок цыплят - бройлеров с использованием многофазного фильтра/ С.И. Хвыля, В.А. Абалдова //Мясной бизнес. - 2018. - №9 (октябрь). -  С. 38-39. - Библиогр. в конце ст. - ДНТБ

            Поєднання брендів. Найкраще для виробництва сардельок і ковбас, перев'язаних ниткою! //Мясной бизнес. - 2018. - №9 (октябрь). -  С. 42-43.. - ДНТБ

Олексюк, А. Сосиски и сардельки в натуральной оболочке. Быстро, качественно и красиво/ А. Олексюк //Мясной бизнес. - 2018. - №9 (октябрь). -  С. 44-45.. - ДНТБ

Крижова, Ю.П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм/ Ю.П. Крижова, М.А. Морозова //Мясной бизнес. - 2018. - №10 (ноябрь). -  С. 32-34. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Черноус, Ю. Инновации в полуфабрикатах/ Ю. Черноус //Мясной бизнес. - 2018. - №10 (ноябрь). -  С. 36-39. - ДНТБ

Вербицкий, С.Б. Обработка слизистых и шерстных субпродуктов/ С.Б. Вербицкий //Мясной бизнес. - 2018. - №10 (ноябрь). -  С. 45-48. - Библиогр. в конце ст. - ДНТБ

            Для элитных мясных деликатесов: [вкусо-ароматические добавки] //Мясной бизнес. - 2018. - №11 (декабрь). -  С. 30-31. - ДНТБ

            Итальянская панчетта: [итальянский вариант бекона] //Мясной бизнес. - 2018. - №11 (декабрь). -  С. 38-40. - ДНТБ

            Качество мясного сырья для деликатесных продуктов //Мясной бизнес. - 2018. - №11 (декабрь). -  С. 42-43. - ДНТБ

            Эффективное производство пепперони: [требования к оболочкам колбас] //Мясной бизнес. - 2018. - №11 (декабрь). -  С. 44. - ДНТБ

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)