(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №1 2019 р.

Малевська, М. Бізнес з димком: [виробництво копчених ковбас]/ М. Малевська //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. -  С. 12. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Кардаш, С. Покращуємо смак м'ясних продуктів: [інгредієнти]/ С. Кардаш //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. -  С. 14-15. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Лаврик, Д. "Форест": щоб отримати соковитий, пружний виріб: [інгредієнти для м'ясних виробів]/ Д. Лаврик //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. -  С. 16-17. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Семеняк, А. Елемент успішності ковбаси - оболонка/ А. Семеняк //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. -  С. 18. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Кліматизація та копчення: [термічне оброблення виробів із м'яса] //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. -  С. 20-21. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Урсол , Н. Щоби правильно подрібнити м'ясо: [використання стрічкових пил]/ н. Урсол  //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. -  С. 26. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Як зберегти свіжість м'ясної продукції: [холодильне устаткування] //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. -  С. 28. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Добавил: CNTB, 01.02.2019, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)