(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №11 2017 р.

На ринку птиці: індичатина - перспективи вирощування //М'ясна індустрія. - 2017. - вересень-жовтень. -  С. 6-7. - Спеціаліз. вид. до газ. «Харчовик».

 Технології забою та первинної м'ясопереробки "BANSS" //М'ясна індустрія. - 2017. - вересень-жовтень. -  С. 8-9. - Спеціаліз. вид. до газ. «Харчовик».

Кардаш, С. Натуральні складові якості м'ясних продуктів/ С. Кардаш //М'ясна індустрія. - 2017. - вересень-жовтень. -  С. 16-17. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик"

Струтурно - векторная аналитика. Украинский рынок мясной продукции (июль 2017) //Мир продуктов. - 2017. - №6 (октябрь). -  С. 20-22.

Никитина, Н.В. Цвет - важнейший показатель качества мясопродуктов/ Н.В. Никитина //Мир продуктов. - 2017. - №6 (октябрь). -  С. 24-25.

Добавил: CNTB, 12.03.2018, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)