(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №2 2018 р.

Осипова, Л.А. Моделювання процесу виживання мікроміцетів у фруктово-ягідних сиропах/ Л.А. Осипова, В.Х. Кирилов, Н.П. Худенко, Т.С. Сугаченко //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). -  С. 56-60. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

Погожих, С.І. Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикату, як основної складової частини для напою смузі/ С.І. Погожих, Д.М. Одарченко, Є.Б. Соколова, І.М. Павлюк //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). -  С. 68-72. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою

Миколенко, С. Сушіння винограду/ С. Миколенко, О. Дяденко //Садівництво по-українські. - 2018. - №1 (лютий). -  С. 86-88.

Кузнєцова, І.О. Дослідження корозійної агресивності фруктових консервів/ І.О. Кузнєцова, К.А. Янченко //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). -  С. 87-92. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Атаманюк, В.М. Дослідження процесів дифузій в частинках плоду гарбуза у виробництві цукатів/ В.М. Атаманюк, І.О. Гузьова, З.Я. Гнатів //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). -  С. 21-28. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Прісс, О.П. Вплив післязбиральної обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання огірків/ О.П. Прісс, В.В. Євлаш, Д.Г. Легеза, В.Ф. Жукова, І.Є. Іванова //Харчова наука і технологія. - 21017. - Т.11. вип.4 (грудень). -  С. 36-43. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Постоленко, Евгений Актуальность замораживания продукции в современном садоводстве/ Евгений Постоленко //Ягодник. - 2018. - №1 (февраль). -  С. 100-102.

            Польза кисломолочных продуктов. Диетологи рекомендуют к употреблению //Мир продуктов. - 2018. - №1 (февраль). -  С. 22.

                                

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)