(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №1 2018 р.

Сохранить и приумножить. Профессиональное оборудование для овощного сектора //Мир продуктов. - 2017. - №3 (май). -  С. 17-13.

            Натуральные продукты для здоровой жизни: передовые технологии сушки от SPEKTRUM //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2017-2018. - №6-1 (грудень/січень). -  С. 86-89.

            Сочный конкурс: как эксперты оценили украинские соки прямого отжима? //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2017-2018. - №6-1 (грудень/січень). -  С. 90-92.          

Мардар, М.Р. Порівняльний аналіз набору сухих продуктів для військовослужбовців української армії та армій інших країн світу/ М.Р. Мардар, М.М. Хрупало, М.С. Статєва //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). -  С. 17-24. - Бібліогр. в кінці ст.. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

Ткаченко, Н.А. Моделювання рецептур сироватково-полуничних напоїв профілактичного призначення/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, С.І. Вікуль, Я.А. Гончарук  //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). -  С. 80-88. - Бібліогр. в кінці ст.. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

Кепін, М.І. Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культур/ М.І. Кепін //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). -  С. 89-95. - Бібліогр. в кінці ст. - Аннот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою

Андреєва, С.С. Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких/ С.С. Андреєва, С.С. Колеснікова //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). -  С. 26-31. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою

Безусов, А.Т. Аналіз сучасних методів переробки томатів/ А.Т. Безусов, О.В. Тоценко //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). -  С. 45-55. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)