(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №4 2019 р.

ДСТУ 3751:2015 Консерви. Овочі різані в томатному соусі. Загальні технічні умови/ О. Іваненко, А. Крохальова, І. Мазуренко и др; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3751-98 (ГОСТ 18611-98); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13

Сфера застосування: стандарт поширюється на консерви, виготовлені з нарізаних кружками чи шматочками овочів, відповідно підготовлених, суміші обсмажених коренеплодів, цибулі, томатного соусу, прянощів, з додаванням чи без додавання зелені, солі, цукру, рису й олії. Консерви призначено для реалізації через торговельну мережу та підприємства ресторанного господарства.

ДСТУ 8442:2015 Консерви  рибні. Юшки та супи. Технічні умови/ Л. Горобець, Л. Єсіна, К. Луніна, Б. Панов ; Технічний комітет стандартизації "Рибне господарство"(ТК 33), ПівденНІРО. - Вид. офіц. - Увед. вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16676-71); чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12-13

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на консерви - юшки та супи, виготовлені з риби, фаршевих рибних виробів, печінки тріскових риб, рибних субпродуктів з додаванням чи без додавання, овочів, круп, томатних продуктів, прянощів, рибного бульйону чи розчину кухонної солі та інших компонентів згідно з рецептурою, призначені для харчових цілей.

ДСТУ 7986:2015 Консерви рослинно-рибні. Каші та салати з печінкою риб. Технічні умови/ Л. Горобець, Л. Єсіна, К. Луніна, Б. Панов ; Технічний комітет стандартизації "Рибне господарство"(ТК 33), ПівденНІРО. - Вид. офіц. - Увед. вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 19341-73); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.10

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на консерви, виготовлені з сирої або термічно обробленої печінки риб, овочів, круп, морської капусти та інших компонентів згідно з рецептурою, призначені для харчування.

ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови/ І. Мазуренко, І. Пилипенко, Л. Філіпова и др; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на салати десертні консервовані, виготовлені із свіжих фруктів, овочів або суміші фруктів і овочів, відповідним чином підготовлених, залитих цукровим або глюкозо-фруктозним сиропом, або сумішшю сиропів і фруктового соку з додаванням кориці, ваніліну, екстрактів пряно-ароматичних рослин, лимонної кислоти.

ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови/ О. Іваненко, А. Крохальова, І. Мазуренко, Л. Філіпова; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Увед. вперше;  чинний від 2017-01-01. - К.: УкрНДНЦ, 2018. - 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на консерви, виготовлені із суміші нарізаних гарбуза та овочів або протертого гарбуза, томатної пасти з додаванням чи без додавання фруктового пюре та харчосмакових компонентів і призначені для реалізації через торговельну мережу та підприємства ресторанного господарства.

ДСТУ  8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові  структуровані/ А. Крохальова, І. Мазуренко, О. Невесела и др; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на консервовані овочево-фруктові структуровані соуси, виготовлені з овочів і фруктів, відповідним чином підготовлених, з додаванням натуральних харчових інгредієнтів, які надають продуктам заданих смакових та структурно-механічних властивостей.

ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови/ ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 920-84, РСТ УССР 1215-84; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13

                                 Сфера застосування: стандарт поширюється на фруктові консерви, виготовлені зі свіжих фруктів, відповідним чином підготовлених, фасованих у споживчу тару та залитих фруктовим соком з м'якоттю з цукром  або цукровим сиропом. Консерви призначені для реалізації через торговельну мережу.

Добавил: CNTB, 22.09.2019, в категорию Консервная промисловість