(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

664.8

П78

            Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини. Всеукр. наук.-практ. конф., 3-4 листопада 2011 р., м. Харків: тези доп/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ХДУХТ. - Харків: ХДУ харч. та торг., 2011. - 107 с.: іл.

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

637.5

К29

            Каталог специй и добавок/ ИГИС. - К.: [б.и.], [2012 ?]. - 24 с: ил. - 7.00 грн

Аннотация: В каталоге представлен ассортимент пищевых добавок, производимых итальянской компанией "Фрателли Пагани", официальным представителем которой в Украине является фирма "ИГИС". Эксклюзивные новинки - типично итальянские натуральные специи и ароматизаторы, широкий спектр комплексных пряно-ароматических смесей, эмульгаторы и другие вспомогательные средства для всех видов колбасных изделий

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

637.5

Я66

Янчева, М.О.

            Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії  в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.04/ М.О. Янчева; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2016. - 39 с: табл. - Бібліогр.: с. 29-35

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

664.8

М13

Мазуренко, І.К.

            Наукові основи технологій консервованих продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичного призначення: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.13/ І.К. Мазуренко; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2014. - 37 с.: іл. - Бібліогр.: с. 30-33

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

664.8

М69

Михайлова, С.В.

            Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.12/ С.В. Михайлова; М-во освіти і науки України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Б.м.: Х., 2014. - 23 с.: іл. - Бібліогр.: с. 16-19

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

664.8

Ж85

Жукевич, О.М.

            Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15/ о.М. Жукевич; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. - К., 2014. - 20 с.: іл. - Бібліогр.: с.15-17

 В роботі досліджено і удосконалено реологічні властивості харчових емульсійних систем, стійких до синерезису, з високим структурно-механічними характеристиками та одночасним збільшенням кількості зв'язаної води в цих системах, що забезпечуються компонентами натуральної сировини: пектиновими речовинами, клітковиною і крохмалем хріну та гірчичного порошку, альгіновими кислотами водорості, а також білковими речовинами та лецитином сметани і яєць.

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

664.6

Г83

Григоренко, А.М.

            Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної природи та їх використання в кондитерських виробах: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / А.М. Григоренко; М-во освіти і науки України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с.: рис. - Бібліогр.: с.17-19 

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

664.8

Б48

Берестова, А.А.

            Технологія дрібнодисперсних  заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.13/ А.А. Берестова; М-во освіти і науки України, ХДУХТ. - Х., 2014. - 23 с.: іл. - Бібліогр.: с.18-21 

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

М80

Мороз, О.В.

            Технологія гранульованих напіфабрикатів для солодких страв: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16/ О.В. Мороз; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2014. - 20 с.: рис. - Бібліогр.: с.15-17

В роботі визначено умови утворення гранульованих напіфабрикатів із використанням принципів змішаного гелеутворення. Встановлено раціональні концентраціїї альгінату натрію, j-карагінану та агару, температурні режими та умови екструдування суміші для утворення гранульованих напіфабрикатів. Розроблено технологію та асортимент гранульованих напіфабрикатів, запропоновано шляхи їх використання як начинки або наповнювача в технологію гарячих та холодних солодких страв та соусів. 

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

Б21

Баля, Л.В.

            Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі: автореф. дис...канд.техн. наук: 05.18.15/ Л.В. Баля; М-во освіти і науки, молоді та спорту України,Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 19 с: рис. - Бібліогр.: с.15-16 

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 20.12.2016