(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ДСТУ 4954:2008

            Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи визначання цукрів/ Д. Бабіна, Л. Зубарева, Т. Лавренко и др.; Державний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут "Консервпромкомплекс" )ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 8756.13-87); чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 17 с: табл. - (Національний стандарт України)

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.09.2018

ДСТУ 7989:2015

            Огірки консервовані. Технічні умови/ С. Галкіна, О. Іваненко, І. Мазуренко и др; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 20144-74); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.11

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.09.2018

ДСТУ 8127:2015

            Консерви м'ясні. Язики . Загальні технічні умови/ Л. Войцехівська, Г. Єресько, О. Костюк и др.;  Технічний комітет стандартизації "Молоко, м'ясо та продукти їх переробки" (ТК 140), ТІММ УААН. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7993-90); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 10 с. - (Національний стандарт України)

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.09.2018

ДСТУ 8171:2015

            Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови/ В. Гончаренко, І. Гордієнко, С. Даценко и др.; ІОБ УААН, ТК стандартизації "Овочеві і баштанні культури, насіння та посадковий матеріал" (ТК 71), ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 5312-90); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 11 с. - (Національний стандарт України)

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.09.2018

ДСТУ 7801:2015

Пресерви рибні. Риба океанічного промислу  пряного соління. Технічні умови/ Б. Панов , Л. Горобець, Л. Єсіна, К. Луніна; Південний науково-дослідний інститут морського рибного господарства та океанографії (ПівденНІРО), Технічний комітет стандартизації "Рибне господарство" (ТК 33) . - Вид. офіц. - Уведено вперше зі скасуванням в Україні ГОСТ 20546-85; чинний від 2016-04-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 15 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.15

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 29.01.2018

ДСТУ 7661:2014

Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування проб/ В. Войцехівський, Ю. Кожанов, Л. Мацейко, А. Сеньков; Національний аграрний університет та Закрите акціонерне товариство " Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням ГОСТ 15113.0-77); чинний від 2015-07-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 5 с.: табл. - (Національний стандарт України).

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 29.01.2018

664.8

Ж85

Жукевич, О.М.

            Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15/ о.М. Жукевич; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. - К., 2014. - 20 с.: іл. - Бібліогр.: с.15-17

 В роботі досліджено і удосконалено реологічні властивості харчових емульсійних систем, стійких до синерезису, з високим структурно-механічними характеристиками та одночасним збільшенням кількості зв'язаної води в цих системах, що забезпечуються компонентами натуральної сировини: пектиновими речовинами, клітковиною і крохмалем хріну та гірчичного порошку, альгіновими кислотами водорості, а також білковими речовинами та лецитином сметани і яєць.

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 13.02.2017

664.8

М80

Мороз, О.В.

            Технологія гранульованих напіфабрикатів для солодких страв: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16/ О.В. Мороз; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2014. - 20 с.: рис. - Бібліогр.: с.15-17

В роботі визначено умови утворення гранульованих напіфабрикатів із використанням принципів змішаного гелеутворення. Встановлено раціональні концентраціїї альгінату натрію, j-карагінану та агару, температурні режими та умови екструдування суміші для утворення гранульованих напіфабрикатів. Розроблено технологію та асортимент гранульованих напіфабрикатів, запропоновано шляхи їх використання як начинки або наповнювача в технологію гарячих та холодних солодких страв та соусів.

 

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 13.02.2017

637.5

К29

            Каталог специй и добавок/ ИГИС. - К.: [б.и.], [2012 ?]. - 24 с: ил. - 7.00 грн

Аннотация: В каталоге представлен ассортимент пищевых добавок, производимых итальянской компанией "Фрателли Пагани", официальным представителем которой в Украине является фирма "ИГИС". Эксклюзивные новинки - типично итальянские натуральные специи и ароматизаторы, широкий спектр комплексных пряно-ароматических смесей, эмульгаторы и другие вспомогательные средства для всех видов колбасных изделий.  

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 13.02.2017

ДСТУ 7165:2010

            Горошок зелений консервований. Технічні умови. - Вид.офіц. -  Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 15842-90); чинний від 2012-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2011. - 12 с: табл. - (Національний стандарт України).

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017