(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Огляд періодичних видань №3 2021

Комплекси для охолодження, зберігання, сортування та упаковки ягід. Практичний досвід впровадження інновацій в Україні та Грузії //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. -  С. 67-69.

Романюк, А. Заморожування і сублімація/ А. Романюк //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. -  С. 98-100.

Кравченко, Л. Нове обличчя хлібопекарної галузі. Світові тренди в сегменті хлібобулочних виробів/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. -  С. 4-6.

Жигунов, Д.А. Особенности производства и оценки качества ржаной муки. Хлебопекарные свойства зерновых/ Д.А. Жигунов //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. -  С. 12-14. - Библиогр. в конце ст. - Продолж. в след. №

Холод у пекарні. Роль холодильного обладнання в пекарнях //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. -  С. 28-29.

Насіння льону як рецептурний компонент хлібобулочних виробів/ Ю.В. Бондаренко, О.А. Білик, О.В. Кочубей-Литвиненко, Г.М. Андронович //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. -  С. 178-189. - Бібліогр. в кінці ст.

Белінська, К.О. Дослідження змін сухих молочних сумішей для дитячого харчування в процесі їх зберігання/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. -  С. 212-217. - Бібліогр. в кінці ст.

Дорохович, В.В. Визначення впливу шроту насіння соняшника на структурні показники тіста і фізико-хімічні показники здобного печива/ В.В. Дорохович, А.М. Гуленко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №1. -  С. 160-167. - Бібліогр. в кінці ст.

Шевченко, А.О. Цитрати мінеральних речовин у технологічному процесі виготовлення хлібобулочних виробів/ А.О. Шевченко, О.О. Галенко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №1. -  С. 182-187. - Бібліогр. в кінці ст.

Різник, А.О. Обгрунтування вибору вівсяного толокна для виробництва хлібних виробів у закладах ресторанного господарства/ А.О. Різник, Т.А. Сильчук, В.В. Цирульникова, О.М. Тищенко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №1. -  С. 199-207. - Бібліогр. в кінці ст.

Кравченко, Л. Виробництво хліба: а що завтра? Перспективи розвитку хлібопекарської галузі в Україні/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. -  С. 6-7.

Шаран, А. Хліб змінюється. Топ-5 трендів у сучасному хлібопеченні/ А. Шаран //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. -  С. 13.

Жигунов, Д.А. Ржаная мука повышает эффективность производства. Хлебопекарные свойства зерновых/ Д.А. Жигунов //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. -  С. 14-16. - Библиогр. в конце ст.

Складчиков, В. Хлеб: безопасность прежде всего. Современные требования к производству хлебобулочных изделий/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. -  С. 18-20.

Оборудование из Китая: функциональность, надежность, доступность. Решения для пекарной отрасли от компании "Хелпер Украина" //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. -  С. 26-27.

Технологічні особливості виробів з листкового тіста //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. -  С. 16.

AMF: допомагаємо виготовляти вироби з листкового тіста, які люблять споживачі: [виробниче обладнання] //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. -  С. 22-23.

Відмінна випічка з листкового тіста завдяки обладнанню "Kumkaya" //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. -  С. 26-27.

Якісне виробництво круасанів з FRITSCH //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. -  С. 30-31.

Імбир як спеція в харчуванні з багатогранними лікувально-профілактичними властивостями: перспективи застосування в сучасних умовах (Огляд літератури)/ О.І. Волошин, Л.І. Власик, Л.О. Волошина, Н.А. Айнуссі //Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2020. - №2. -  С. 96-109. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текс паралел. англ. мовою

Ісаков, Юрій Камери шокового заморожування для кондитерських виробів/ Юрій Ісаков //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. -  С. 36.

Бевза, Н. Особенности выбора упаковки для хлеба. Рынок упаковки хлебобулочной продукции/ Н. Бевза //Мир упаковки. - 2021. - №2, май. -  С. 38-39.

Нетрадиційне рішення для маркування піци //Упаковка. - 2021. - №3. -  С. 13.

Дорохович, В.В. Визначення можливості та доцільності застосування мальтитолу і борошна амаранту в технології цукрового печива/ В.В. Дорохович, М.Ю. Долюк, К.Р. Лукаш //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 111-120. - Бібліогр. в кінці ст.

Холобцева, І.П. Вплив добавки білково-мінеральної на властивості клейковини борошна пшеничного/ І.П. Холобцева, М.Л. Серік, О.в. Самохвалова //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 129-139. - Бібліогр. в кінці ст.

Шевченко, А.О. Вплив порошку топінамбуру на мікробіологічні та біохімічні процеси в тісті при виготовленні хлібобулочних виробів/ А.О. Шевченко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 181-186. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою

 

 

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)