(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Гайдук, Ю.М. Одержання підсолоджувачів мікробним синтезом/ Ю.М. Гайдук, Ю.М. Пенчук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 29-40. - Бібліогр. в кінці ст....

Категорія: Цукрова промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 03.04.2020

Методика визначення структурно- механічних властивостей бурякової тканини/ Т.В. Никитюк та ін. //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 55-61. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Штучні підсолоджувачі VS. Цукор або популярні міфи, які розвіяла сучасна наука //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). -  С. 12-15.

З історії винайдення цукрозамінників //Цукровий бізнес. - 2019. - №1 (лютий). -  С. 14-15....

Празднество вкуса. Вкусо-ароматические наполнители: предложение //Мир продуктов. - 2019. - №1 (февраль). -  С. 22-23.

Гук, П. Круасани з солодкими та солоними начинками однаково популярні/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №1 (февраль). -  С. 12-14.. - ІПДОНУХТ...

Великие моменты радости. Исследование рынка кондитерских изделий //Мир продуктов. - 2018. - №5, октябрь. -  С. 12-13.

Новые практики для успешной тактики. Новые ингредиенты и технологии производства кондитерских изделий //Мир продуктов. - 2018. - №5, октябрь. -  С. 14-16....

Цукрова піна миттєво зупинить кровотечу і загоїть рани //Цукор України. - 2018. - №4. -  С. 48.

Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференціальної скануючої калориметрії/ Н.В. Кондратюк, Є.П. Пивоваров, Т.М. Степанова, Ю.А. Мацук //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. -  С. 34-39. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Чи вигідний біогазовий комплекс для цукрового заводу //Цукрова галузь. - 2018. - №8 (серпень). -  С. 43-44. – ІПДОНУХТ

Вчені з'ясували, що цукор продовжує життя людини //Цукрова галузь. - 2018. - №8 (серпень). -  С. 47. - ІПДОНУХТ...

Борисюк, П.Г. Гармонізація українських стандартів з міжнародними і європейськими: [зокрема в цукровій галузі]/ П.Г. Борисюк, Л.А. Галацан //Цукор України. - 2018. - №1. -  С. 23-29.

Чернявская, Л.И. Мутность растворов белого сахара, причины ее образования и способы уменьшения/ Л.И. Чернявская //Цукор України. - 2018. - №1. -  С. 30-48. - Библиогр. в конце ст....

Секрети успіху від виробників цукру //Цукрова галузь. - 2018. - №1 (січень). -  С. 12-15....

Кухар, В.Н.   Сахар как сырье для пищевых производств и требования к нему/ В.Н. Кухар, А.П. Чернявский, Ю.А. Моканюк, Л.И. Чернявская //Цукор України. - 2017. - №9-10. -  С. 51-58. - Библиогр. в конце ст....

1-10 11-20 21-26