(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Огляд періодичних видань №7 2020 р.

Дубинка, Дарина          Українські садівники роблять ставку на європейські технології та виграють!/ Дарина Дубинка //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №2, травень. -  С. 18-22.

Дерев'янко, Н.В.           Дещо про азіміну/ Н.В. Дерев'янко //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №2, травень. -  С. 28-30.

Матвієнко, Олег           Органічне землеробство: економіка та екологія/ Олег Матвієнко //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №2, травень. -  С. 32-34.

Гладій, М.В. Аграрні транформації та селянські господарства в сиитемі продовольчої безпеки України/ М.В. Гладій, Ю.Я. Лузан //Економіка АПК. - 2020. - №5, травень. -  С. 6-21. - Бібліогр. в кінці ст.

Куропій, Світлана Нові підходи до сортування лохини: технології майбутнього вже працюють в українських господарств/ Світлана Куропій //Ягідник. - 2020. - №2, червень. -  С. 8-9.

Ягідний сезон в умовах карантину. Як працюють і на що сподіваються українські виробники //Ягідник. - 2020. - №2, червень. -  С. 19-23.

Луцько, Анна Органічне ягідництво в Україні: філософія чи бізнес?/ Анна Луцько //Ягідник. - 2020. - №2, червень. -  С. 24-25.

Дубецька, Марія.          Вадим Кузьмінський, директор компанії "ЄФТ Плюс"": Технологія пакування із МГС відкриває вітчизняній ягоді шлях на міжнародні ринки/ Марія Дубецька //Ягідник. - 2020. - №2, червень. -  С. 102-103.

Вміст жирних кислот у печінці японських перепелів за хімічної обробки інкубаційних яєць/ В.В. Данчук , В.В. Трач, С.В. Мідик  //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. -  С. 58-64. - Бібліогр. в кінці ст.. - Данчук

Дослідження особливостей виморожування води в морозиві з крохмальною патокою/ Т.Є. Шарахматова, Н.Н. Бреус, О.О. Басс, І.І. Шевченко //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вмп.2. -  С. 71-78. - Бібліогр. і кінці ст.. - Данчук

Удосконалення технології підготування води для виробництва квасу/ О.С. Дулька, В.Л. Прибильський, С.І. Олійник  //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. -  С. 111-117. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою

Єгоров, Б.В. Розробка удосконалення технології гранулювання комбікормів/ Б.В. Єгоров, Н.О. Батієвська //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. -  С. 118-127. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою

Милованов, Є.В. Особливості розвитку ринку органічних круп в Україні/ Є.В. Милованов, А.В. Коняшин //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 74-83. - Бібліогр. в кінці ст.

Нетрадиційна сировина в технології квасу бродіння/ М.В. Карпутіна, М.К. Войтенко, Д.Д. Харгелія //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 180-188. - Бібліогр. в кінці ст.

Соколенко, А.І. Перехідні процеси в бродильних технологіях/ А.І. Соколенко, О.Ю. Шевченко , С.І. Літвинчук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 92-99. - Бібліогр. в кінці ст.

Большак, Ю.В. Вивчення впливу КВЧ-опромінення води на її структурно-енергетичний стан і можливі біологічні наслідки процесу/ Ю.В. Большак, А.І. Українець, А.І. Маринін, Р.С. Святненко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 216-225. - Бібліогр. в кінці ст.

Страшинська, Л.В. Споживчий ринок пива та сучасні тренди його розвитку/ Л.В. Страшинська //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. -  С. 24-31. - Бібліогр. в кінці ст.

Кравченко, Л. Иное восприятие козоводства. Путь развития фермерского хозяйства "Татьяна 2011"/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. -  С. 34-35.

Кравченко, Л. Напитки по запросу рынка. Тенденции и перспективы производства безалкогольных напитков/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. -  С. 38-39.

 

 

 

Добавил: CNTB, 15.01.2021, в категорию Аграріям (огляд журнальних статей)