(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Гайдук, Ю.М. Одержання підсолоджувачів мікробним синтезом/ Ю.М. Гайдук, Ю.М. Пенчук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 29-40. - Бібліогр. в кінці ст....

Категорія: Цукрова промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 03.04.2020

Методика визначення структурно- механічних властивостей бурякової тканини/ Т.В. Никитюк та ін. //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 55-61. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Высокий уровень сервиса, профессиональный подход и расширенный ассортимент оборудования от компании ГРАНС-МАКИНА //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №8 (октябрь). -  С. 38-39. - ІПДОНУХТ...

Иоргачева , Е.Г. Черствение мучных изделий. Причины проблемы и способы ее решения/ Е.Г. Иоргачева , О.В. Макарова, Е.В. Хвостенко //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 10-11....

Дорохович, В.В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення/ В.В. Дорохович, С.І. Літвинчук, В.Є. Носенко //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 49-54. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному/ Г.І. Волощук та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 254-263. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ...

Пропозиції до використання замкнутих енргоматеріальних контурів/ А.І. Соколенко, К.В.Васильківський, О.І. Степанець, М.І. Юхно //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 131-141. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Хлебопекарные печи производства Fimak.  //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июнь). -  С. 38-39. - ІПДОНУХТ...

Будник, А.В. Упаковка та етикетка як предмети колекціонування/ А.В. Будник, О.В. Чуєва //Упаковка. - 2019. - №5. -  С. 47-49...

Бут, О. Расширение рынка. Развитие сегмента упаковки для напитков/ О. Бут //Мир упаковки. - 2019. - №4 (август). -  С. 40-42....