(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Риба і рибні продукти

Риба має виключно високі харчові якості. Харчова цінність рибних продуктів – це концентрація білків тваринного походження на одиницю маси з потрібним набором незамінних амінокислот. Різноманітність хімічного складу і особливості будови тканин риби роблять її дієтичним продуктом. В давнину риба вважалась головною стравою, і чим більше були її розміри, тим більшою вважалась шана, що віддавалася гостям. В ХХI столітті зростає увага наукової спільноти до проблем харчування, його збалансованості і впливу на стан здоровя населення. Фахівцям харчової промисловості, громадського харчування, студентам вузів рекомендуємо переглянути виставку літератури «Риба і рибні продукти». До виставки додається список літератури та цікавий матеріали за посиланням

 

http://cntb.at.ua/load/starodruki/riba_i_ribni_produkti/5-1-0-1025

http://cntb.at.ua/load/tematichni_vistavki/sirovina_i_materiali_ribnoji_promislovosti/3-1-0-1030

http://cntb.at.ua/load/kharchovi_rodzinki_recept_tizhnja/jizha_jaka_smakue_bagatom_riba/7-1-0-785

http://cntb.at.ua/load/kharchovi_rodzinki_recept_tizhnja/gotuemo_skumbriju/7-1-0-557

http://cntb.at.ua/blog/ukrajina_vpershe_za_dekilka_rokiv_pochala_eksportuvati_zhivu_ribu/2018-02-05-1115

http://cntb.at.ua/blog/eksport_gotovoji_ta_konservovanoji_ribi_zris_na_9/2019-04-05-1927

http://cntb.at.ua/blog/ukrajina_zbilshila_eksport_gotovoji_ta_konservovanoji_ribi/2020-06-04-2980

http://cntb.at.ua/load/cikavi_fakti/ravlik_zdravlik_na_dnipropetrovshhini_rozvodjat_ukrajinsku_reprodukciju_velikogo_seredzemnomorskogo_ravlika/6-1-0-1023

http://cntb.at.ua/load/cikavi_fakti/ikra_v_naperstki_v_ukrajini_virobljajut_ravlikovu_ikru_jaka_koshtue_50_tis_griven_za_kilogram/6-1-0-1024

 

Добавил: CNTB, 17.09.2020