(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Презентація присвячена актуальним проблемам та завданням харчової промисловості України

Презентація присвячена актуальним проблемам та завданням харчової промисловості України - це забезпечення споживачів біологічно повноцінними, безпечними харчовими продуктами   з дотриманням   природоохоронних,   безвідходних,   енерго - та ресурсозберігаючих технологій; розробка та запровадженням  сучасного  обладнання.

Презентація включає огляд видань з фонду бібліотеки. Це підручники, підготовлені колективом викладачів Національного університету харчових технологій і рекомендовані студентам, аспірантам вузів відповідних профілів. Корисними також будуть фахівцям харчової та переробної галузей.  

 

 

Левандовський Л.В. Природоохоронні технології та обладнання: підруч. /Л.В. Левандовський, Н.О. Бублієнко, О.І. Семенова; НУХТ. -  К.: НУХТ, 2013. - 243 с.

 

Чепелюк О. О. Гігієнічні вимоги до проектування обладнання харчових виробництв: підруч. /О.О. Чепелюк, О. А. Єщенко, Ю. Ю. Доломакін; НУХТ.- К.: НУХТ, 2017. – 311 с.

 

Більше у рубриці "Презентація книги"  за посиланням

http://cntb.at.ua/load/tematichni_vistavki/zabezpechennja_spozhivachiv_biologichno_povnocinnimi_bezpechnimi_kharchovimi_produktami/3-1-0-791

Добавил: CNTB, 14.02.2020