(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Новий рік на порозі

Світ живе передчуттям новорічних та різдвяних свят. Ось уже потроху чути запах хвої, мандаринів і господині дістають із дальніх закутків новорічні скарби – червоні банти та блискучі кулі. Ми готуємо подарунки близьким людям. Новий рік  це свято, коли починаєш вірити в диво. В кожній країні  господині завчасно готують  меню, щоб пригостити друзів та рідних, побалувати смачненьким. Особливу увагу приділяють новорічному столу: саме тут у святковий період ми проводимо багато часу. Буде вино, шампанське, щирі розмови…У рік Свині слід насолоджуватися радощами життя, щоб залучити в будинок удачу і щастя. Свинка любить овочі, зелень, тому їх має бути на столі багато. Бажано, щоб новорічне меню включало 1-2 страви жовтого або червоного відтінку — це кольори наступаючого нового року. Обов’язково  свіжі чи солоні овочі. Можна страви з  риби, птиці, яловичини, телятини, баранини,  з грибів, круп, фруктів. Вважається неправильним готувати страви зі свинини.  Яловичина тушкована зі сметаною — чудова страва новорічного меню, жарке з баранини з яблуками і айвою — особливо ароматна страва, овочеве рагу з грибами у горщиках, посипане зеленню і присмачене часником, чахохбілі, печінковий паштет, прозорий холодець, буженина, солона сьомга, хек під маринадом з овочів, кошики з ікрою, салати, випічка, десерти  -  рецептів безліч.  Готуйте з настроєм і все вийде дуже смачно! Використовуйте прикраси у сервіруванні і ваш новорічний стіл по-справжньому буде вишуканим , по-домашньому затишним і святковим. Святковий настрій та близькі, дорогі нам люди – ось і все, що треба для вдалої зустрічі Нового року! Нехай Новий 2019 рік  принесе нам всім радість, успіх та щастя!

https://dzerkalo.media/novorichniy-stil-2018-obiydetsya-prikarpattsyam-na-tretinu-dorozhche-nizh-torik/

 

Добавил: CNTB, 20.12.2018