(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Контроль безпечності та якості харчової продукції

Безпечність та якість харчових продуктів – актуальна проблема сьогодення. Оскільки в усьому цивілізованому світі підвищується відповідальність виконавців за якість і реалізацію неякісної і небезпечної продукції, в Україні останнім часом стало обов”язковим  підтвердження відповідності продукції вимогам нормативних документів із застосуванням її сертифікації. Всіх фахівців, яких цікавлять законодавчі аспекти запровадження  системи управління безпечністю харчових продуктів на основі прийнятої міжнародними організаціями концепції НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point – аналіз небезпечних чинників і критичні точки керування) запрошуємо переглянути книжкову виставку «Контроль безпечності та якості харчової продукції», ознайомитись із списком літератури за темою, а також відвідати рубрику «Презентація книги», де представлені цікаві ДСТУ з останніх бібліотечних надходжень.

http://cntb.com.ua/load/starodruki/kontrol_jakosti_ta_bezpechnosti_kharchovikh_produktiv/5-1-0-571

http://cntb.com.ua/load/normativno_tekhnichna_dokumentacija/zaproshuemo_na_prezentaciju_vid_nacionalnikh_standartiv_do_evropejskoji_jakosti/11-1-0-570

http://cntb.com.ua/load/vistavki_novikh_nadkhodzhen/kontrol_jakosti_ta_bezpechnosti_kharchovikh_produktiv/2-1-0-572

Добавил: CNTB, 25.01.2019