(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

День інформації «Мед: поживні властивості і вимоги до якості»

Натуральний мед – всім відомий солодкий ароматний продукт, що виробляється медоносними бджолами з нектару (квітковий) або паді (падевий) і речовин, які виділяються слинними залозами бджіл. З давніх давен мед був для людей чимось особливим. Оскільки люди тривалий час не могли пояснити походження меду, але в той же час шанували бджолу, мед вважали божественною їжею. Більш як 10000 років солодкий сироп застосовується у всьому світі як харчовий продукт і лікувальний засіб. Всіх, хто цікавиться походженням і історією розвитку меду, його видами, харчовими і лікувальними особливостями запрошуємо відвідати  на нашому сайті День інформації «Мед: поживчн властивості і вимоги до якості», переглянути виставку літератури,  віртуальну виставку, ознайомитись зі списком видань, завітати до рубрики «Презентація книги» та "Рідкісні книги", де представлені два цікавих видання з бджільництва і медоваріння.

http://cntb.com.ua/load/starodruki/med_pozhivni_vlastivosti_i_vimogi_do_jakosti/5-1-0-452

http://cntb.com.ua/load/vistavki_novikh_nadkhodzhen/med_pozhivni_vlastivosti_i_vimogi_do_jakosti/2-1-0-453

Добавил: CNTB, 21.06.2018
| Теги: Мед: поживні властивості і вимоги д