(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Ювілей  книги – 125 років

Тихомиров Н.И. Анализы сахаристых веществ. Практическое руководство к химическому исследованию материалов и продуктов свекло-сахарного производства.-Санкт-Петербург; Киев:Изд-во книгопродавца Н.Я. Оглоблина, 1893.- 472 с.: рис.

З нових надходжень

Кулинченко В.Р. Промышленная кристаллизация сахаристых веществ: монография/ В.Р.Кулинченко, В.Г. Мирончук, НУХТ.- К.:НУХТ, 2012.- 426 с.: рис., табл.

Додав: CNTB, 14.12.2018

Що може бути простіше, ніж чашка чаю? Навіть важко уявити, що колись не було цього повсякденного і демократичного напою. Чай, як будь-яка давнина, має свою історію, культуру, психологію, філософію.

Додав: CNTB, 14.12.2018

Фролова Н.Е. Фізико-хімічні основи одержання ефірних олій . Практикум: навч. посіб./Н.Е. Фролова, В.Д. Іванова, Н.В. Чепель. – К.:НУХТ, 2011. - 264 с.: табл., рис. ...

Додав: CNTB, 29.11.2018

Шановні колеги, дорогі друзі!

Дозвольте привітати всіх з прекрасним святом - 74-річчям заснування Центральної науково – технічної бібліотеки харчової і переробної промисловості України  - найбільшої скарбниці духовних багатств  харчової галузі...

Додав: CNTB, 23.11.2018

Шановні трудівники сільськогосподарської ниви!

        «Хвала   рукам,   що   пахнуть   хлібом»

                                                                                                        

Додав: CNTB, 15.11.2018

Енергетика ХХI століття

( До Дня енергозбереження 11 листопада )

Енергетичні ресурси в економіці кожної держави займають важливе місце серед інших сировинних ресурсів. ...

Додав: CNTB, 15.11.2018

Чернопятов И. Руководство к сушке и хранению хлеба: Хозяйственные и технические руководства, издаваемые Императорским вольным экономическим обществом. - Санкт-Петербург: Типография Товарищества «Общественная польза», 1867. – 285 с.: рис....

 

Додав: CNTB, 15.11.2018

Вітаємо фахівців харчової галузі з професійним святом – Днем працівників харчової промисловості....

Додав: CNTB, 18.10.2018

ЦНТБ вітає всіх фахівців харчової промисловості з їх професійним святом і запрошує відвідати на нашому сайті День інформації «Українські видавництва – харчовикам». Користувачам пропонується книжкова виставка, список галузевої літератури, а в рубриці «Презентація книги» - цікаве видання.

Додав: CNTB, 18.10.2018

Хліб наш насущний. Використання хліба в українських обрядах і звичаях/упоряд. М. Ткач, Н. Данилевська. – Київ: Укр. Центр духовної  культури. – 2003.- 220 с.: іл.

 

«Першим був не Господь і не геній,

першим був –

простий чоловік.

Він ходив по землі зеленій

і між іншим хлібину спік».

Василь Симоненко  

 

Додав: CNTB, 18.10.2018
1 2 3 ... 11 12 »