(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Актуальна тема для харчовиків!

 

Іванова В.Д. Технологія природних вітамінів: навч. посіб./В.Д.Іванова, Г.О. Сімахіна. – К.: НУХТ, 2015. – 344 с.: іл.

Важливим напрямком в Україні на сьогодні постає розроблення стратегії раціонального, збалансованого харчування населення. Найбільш дефіцитними в харчовому раціоні людини стають вітаміни та мінеральні речовини...

 

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 09.04.2021

В рамках  Всесвітнього Дня борошна пропонуємо тематичну презентацію книг з бібліотечної колекції...

...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 26.03.2021

Назаренко Л.О. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: слайд-курс: навч. посіб./Л.О. Назаренко, Полтавський ун-т економіки та торгівлі. - К.: Центр учбової літ., 2018.- 248 с. - Бібліогр.: с.236-239

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 10.03.2021

Все про книгу Руслана Герасимова «Самогон, водка, вино. Изготовление спиртных напитков в домашних условиях».

Виготовлення спиртних напоїв в домашніх умовах можливе.  ...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 29.01.2021

Проблема продовольчого забезпечення жителів нашої планети, проблема голоду в різних регіонах світу сьогодні постає особливо гостро. Саме з цих причин рішенням Нобелівського комітету Нобелівську премію миру 2020 року отримала не особа, а організація – Всесвітня продовольча програма ООН, створена в 1961 році з ініціативи Президента США Дуайта Ейзенхауера.

Це найбільша гуманітарна установа, яка займається проблемами голоду в світі та надає допомогу понад 90 млн. людей щорічно.

Сьогодні до національного свята – Дня сільського господарства пропонуємо переглянути декілька видань з нових надходжень до бібліотеки....

 

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 12.11.2020

Інноваційні методи обробки продовольчої сировини: моногр./С.Ю.Миколенко, О.В. Гончарова, А.М. Пугач, А.В.Купченко та ін. – Дніпро:Журфонд, 2017.- 224 с. –Бібліогр. в кінці розд.: іл...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 16.10.2020

Кушніренко Н.М. Сировина і матеріали рибної промисловості: навч. посіб. До лабораторних занять/Н.М. Кушніренко, А.С. Паламарчук, Одеська нац. Академія харчових технологій. – Одеса, : ОНАХТ,2019. – 59 с.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 24.09.2020

Соловйов В.П. Інноваційний розвиток регіонів: питання теорії та практики: моногр./ В.П. Соловйов, Г.І. Кореняко, В.М. Головатюк; НАНУ. – К.: Фенікс, 2008. – 223 с.

Видання підготовлено науковцями Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки Національної академії наук України....

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 04.09.2020

Наукові основи та практичні аспекти вирощування картоплі за краплинного зрошення на півдні України: моногр./С.М. Юзюк, Г.С. Балашова, Р.А. Вожегова, Ю. О. Лавриненко; Ін-т зрошуваного землеробства. – Херсон: Олді-Плюс, 2019. –124 с.- Бібліогр.:с.106-123....

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 26.06.2020

Клітинна селекція цикорію коренеплідного на стійкість до абіотичних чинників: моногр./А.І. Любченко, Л.О. Рябовол, С.П. Полторецький та ін.; за ред.Л.О. Рябова, С.П. Полторацького. – Умань: Видавець «Сочинський М.М.», 2020. – 140 с.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 20.06.2020