(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Зимовий Ег-ног (еggnog)

Батьківщина цього напою – Шотландія. Назва в перекладі з шотландської мови означає «яєчне пиво». Напій корисний і поживний, основою якого є свіжі сирі яйця, молоко, вершки, прянощі, приправи. Шотландці часто називають ег-ног «молоком літніх», проте, правду кажучи, він користується не меншою популярністю і у молоді. Готуючи ег-ног, охолоджують і ретельно збивають усі компоненти, крім білка. Білок збивають наприкінці, додають до оходженої суміші і після цього наповнюють келихи. Пишну піну рекомендується, відповідно до рецепту, посипати мускатним горіхом, ванільним цукром, меленою корицею чи кавою. Для приготування ег-нога обов'язково використовуйте тільки свіжі яйця перевіреної якості.

https://www.bbc.com/food/recipes/egg_nog_64580                     
Добавил: CNTB, 14.12.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 19 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0