(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Запрошуємо на розсольник

У киплячий бульйон або воду кладуть крупи (перлову, пшеничну, рис, вівсяну), доводять до кипіння, а потім – нарізану кубиками картоплю, варять 15-20 хв. Додають варену квасолю або горох, припущені огірки без шкірочки, нарізані скибочками, пасеровані цибулю й коріння, розведене бульйоном пасероване борошно і варять 5-7 хв, додають сіль, спеції. Можна подати з сметаною та посипати зеленню. Перед подаванням у тарілку кладуть м’ясо. Щоб надати розсольникам гострого смаку, використовують проціджений і кип'ячений розсіл.

Потрібно: картопля – 200 г, крупи – 30 г, квасоля або горох – 50 г, корінь петрушки, селера – 30 г, одна цибуля ріпчаста, огірки солені – 150 г, борошно пшеничне – 10 г, бульйон або вода – 1 л, спеції.

 http://ivona.bigmir.net/cooking/recipes/347499-Rassol-nik-s-govjadinoj-i-risom

 

Добавил: CNTB, 29.01.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: розсольник
Просмотров: 80 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0