(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Запрошуємо на грибну юшку

Потрібно: сушені білі гриби - 100 г., цибуля – 1-2 шт., морква – 1 шт., картопля – 5 шт., корінь петрушки -1 шт., вода – 3 л., олія, часник, сіль, перець,  зелень, лавровий лист.

 

Перший рецепт: гриби замочуємо на кілька годин в холодній воді. Промиваємо та  варимо на маленькому вогні близько години. Додаємо порізану кубиками картоплю та почищений корінець петрушки. Моркву з цибулею обсмажуємо на олії, додаємо борошно і смажимо ще 4-5 хвилин. Засмажку додаємо до юшки.  Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист, варимо ще 10 хвилин. Додаємо подрібнений часник та зелень, знімаємо з вогню.

Другий рецепт: окремо відварюємо квасолю. З грибного відвару виймаємо гриби. У відвар викладаємо
порізану картоплю та квасолю, варимо до готовності картоплі, знову додаємо гриби. Цибулю пасеруємо
на олії, додаємо в юшку, солимо, перчимо даємо покипіти ще кілька хвилин. Знімаємо з вогню. Даємо 
настоятися. Чим довше юшка стоїть, тим смачніше вона вийде. 
http://cookorama.com.ua/pisna-gribna-yushka-z-kartopleyu-i-seleroyu/
Добавил: CNTB, 08.05.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 9 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0