(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Волинські крученики

Крученики готують з нарізаних і відбитих шматочків м’яса, на які кладуть начинку, загортають трубочкою, обсмажують а потім тушкують. Підготовлені напівфабрикати у формі ковбасок, загорнутих тонкими шматочками сала і перев’язані ниткою, кладуть у сотейник, ставлять у жарову шафу, щоб сало зарум’янилося.  Топлене сало стікає на м’ясо і насичує його. Потім крученики заливають гарячим бульоном і тушкують до готовності. Після цього з кручеників знимають нитки. Подають з картоплею, овочами та крупами. Поливають підливою, у якій вони тушкувалися і насолоджуються!

 

http://xcook.info/recipe/krucheniki-iz-svininy-s-gribami-opjatami.html
Добавил: CNTB, 12.02.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Волинські крученики
Просмотров: 33 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0