(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Весняне меню для пікніка

Весна прибрала землю квітучим розмаєм. Тепло, блакитне небо ваблять на лоно природи. Домовтесь з друзями, хто що має взяти з собою, і з самого ранку – за місто! Смачний обід на свіжому повітрі залишить у вас найприємніші спогади.Візьміть з собою «шашлички» асорті.  Твердий сир, шинку, ковбасу, огірок, мариновані гриби наріжте кубиками. Оселедець і сардини – смужками, солодкий перець – соломкою. Підготовлені продукти, а також маслини, редиску наколіть у різних комбінаціях на пластмасові або дерев’яні палички. Палички увіткніть у яблука. «Шашлички» асорті користуються успіхом і прикрашають стіл. Круто зварені яйця розріжте на половинки, виберіть жовтки і на їх місце наложіть начинку за смаком. Для оздоблення використовуйте листя петрушки. Подайте лимон і грінки, намазавши їх розтертим з жовтками маслом. В готові пісочні кошики додайте паштет з печінки або з грибів, оздобте листочками петрушки. Подайте з маринованими грибами. Приємного відпочинку!

https://sovetnika.net/sovet/menju_dlja_idealnogo_piknika/2018-05-30-8005
Добавил: CNTB, 06.03.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 23 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0