(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Вареники з картопляною начинкою з шкварками

Потрібно: борошно пшеничне – 700 г, яйця – 2 шт, вода – 300 г, сіль, цукор за смаком. Пшеничне борошно просіюють, насипають гіркою, роблять заглиблення, вливають теплу воду, додають сіль, цукор, сирі  збиті яйця й замішують круте тісто. Тісто місять доти, поки воно не набуде однорідної консистенції. Тісто залишають на 30-40 хв, закривши серветкою або кришкою, для набухання клейковини і надавання йому еластичності. Тісто розкатують валиком, нарізають невеликими шматочками, розкачують кружальцями завтовшки 1,5-2 мм, посередені кладуть начинку, краї з’єднують, защипують, надають форму півмісяця. Вареники кладуть у киплячу підсолену воду і варять 5-7 хв при слабкому кипінні. Перед поданням на підігріту тарілку кладуть вареники і заправляють пасерованою з маслом цибулею.

 http://blog.comfy.ua/vareniki-neizmenno-prekrasny/
Добавил: CNTB, 05.02.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Вареники з картопляною начинкою з ш
Просмотров: 42 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0