(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Українські вареники з капустою

Потрібно для тіста: борошно 200 г, яйця 2, вода за необхідністю, маргарина 10 г, сіль.

Для фаршу: качан капусти, 2 яйця, масло або маргарин, зелень петрушки, сіль, масло або маргарин для смаження.

З борошна, яєць, води, масла та солі замісити тісто. Капусту подрібнити, обсмажити на сковороді з жиром, додати рублені яйця, петрушку, сіль, перемішати. Розкатати тонким шаром тісто і розрізати на квадрати. На кожну половину шматка тіста покласти фарш з капусти, краї змазати злегка збитим білком. Накрити другою половиною тіста, притиснути краї. На 10 хвилин опустити у слабо кіплячу воду. Вийняти шумовкою, дати стекти воді і швидко обсмажити у гарячому жирі.

https://smak.ua/recept/vtorie-blyuda/72203-vareniki-s-fasolyu-i-gribami

 

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 33 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.8