(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Суп із консервованої квасолі

Потрібно:  1 середня цибулина, 1 маленька морква. На ваш смак може бути 150 г шинки або курячого рулету, копченої ковбаси або сосисок, 2-3 зубки часнику,  5 ст. курячого бульйону, 1 банка білої консервованої квасолі,  1/2 ч.л. сушеної петрушки,  1/2 ч.л. сушеного кропу,1 лавровий лист, сіль, олію. Нарізаємо цибулю та моркву кубиками, шинку - соломкою. Часник пропускаємо через прес. Квасолю промиваємо від рідини. У каструлі з товстим дном розігріваємо олію. Викладаємо цибулю і моркву, обсмажуємо до м'якості цибулі. Додаємо часник, перемішуємо, викладаємо шинку. Обсмажуємо 3-5 хвилин все разом. Вливаємо бульйон, додаємо квасолю, сушену зелень, лавровий лист. Варимо під кришкою на невеликому вогні до м'якості моркви. Солимо до смаку. Суп з квасолею консервованої – це найпростіший варіант першого страви.  Його можна нескінченно удосконалити на свій смак, наприклад, додаючи копченості.

Добавил: CNTB, 14.05.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 18 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0