(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Страпачки з салом

Потрібно: 8-9 картоплин, півсклянки молока, сіль за смаком, 1 яйце, борошно скільки вбере, 2 цибулини, квашена капуста.

Сиру картоплю натріть на терці. Додати кипляче молоко, посолити, додати яйце, борошно, замісити тісто до густої консистенції. Ложкою формувати галушки і варити в 5-8 хвилин. Промити на друшляку. Полити заправкою з сала, цибулі, паприки. Подавати гарячими з квашеної капустою.

https://theslovakiatimes.com/text/13--5-glavnyh-bljud-slovackoj-kuhni

 

Добавил: CNTB, 23.11.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Страпачки з салом
Просмотров: 11 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0