(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Сонячний персик

Пропонуємо вашій увазі бархатистий, жовто-оранжевий з рум’янцем та соковитою м’якоттю, фрукт – персик! Персикове дерево прийшло до Європи з Персії і зайняло почесне місце серед фруктових дерев. Плоди персика дуже делікатні, ніжні.  Солодкість плода визначають за його ароматом. Чим насиченіший запах, тим він буде соковитішим. З персика роблять неймовірні десерти, фруктові салати, муси, щербети, суфле. З них готують джеми, повидло, мармелад, неперевершено ароматні компоти, додають у морозиво. Взимку сушеним плодом прикрашають кекси та торти, додають у начинку для випічки. М’якоть персика жінки використовують у косметології. Смачна маска з неповторним ароматом допомагає поліпшити колір обличчя та насищає шкіру вітамінами. Байдужих до цих царських плодів практично немає.

 

http://oboinastol.net/katalog_kartinok/tom23/014/index.php
Добавил: CNTB, 12.07.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Сонячний персик
Просмотров: 13 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0