(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Смажена селера

Готувати селеру можна по-різному. Обсмажену селеру добре подавати з шинкою, омлетом, грибами, хроном.

1. Шматочки обваляти у борошні, перемішаному з сіллю, перцем і у збитому яйці та сухарях. Обсмажити в олії.

2. Нарізати шматочками селеру, посипати сіллю, перцем. Обсмажити  в олії.

3. Кожні 2 шматочки посипати сіллю. Покласти між ними по шматочку жирного сиру, ковбаси  або бекону. Обваляти у яйці і сухарях. Обсмажити з двох боків до утворення золотистої скоринки.

https://www.gastronom.ru/recipe/34014/koren-seldereya-zharenyj-s-myatoj

 

Добавил: CNTB, 10.04.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 30 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0