(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Смачне натхнення – голубці

Кожен, хто приїде на Закарпаття, повинен скоштувати голубці, які мають неймовірну кількість інтерпретацій в приготуванні. Українські господині мають свої найсмачніші «таємні»  складники страви. Є голубці з кропиви, хрону, кольрабі. Є голубці ліниві, коли начинка тушкується разом з шаткованим листям. Але ж листя, наповнене рубленим м’ясом, є класичною середземноморською стравою. Завдяки поєднанню традицій різних народів утворюються найкращі кухні. Перша згадка про голубці датована 425 роком до н.е. грецьким письменником Арістофаном. Існує закарпатський звичай подавати голубці останні в трапезі, після якого гості розуміють, що час знати.  Сьогодні голубці готують з різними начинками: від традиційних із м’ясом і рисом до вегетаріанських. Це чудова друга страва домашньої кухні -  соковита та поживна.

                                                                                                                

https://ru.russianfoodusa.com/golubtcu-cabbage-staffed-wth-rice-meat/
Добавил: CNTB, 07.12.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Смачне натхнення – голубці
Просмотров: 10 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0